Treća konferencija “nauči da uspeš” održana u beogradu od 16-18 aprila 2018

Već treću godinu za redom, u aprilu mesecu Klaster nekretnine organizovao je konferenciju o nekretninama pod nazivom “NAUČI DA USPEŠ”. Ova konferencija ima međunarodni karakter po predavačima, gostima, učesnicima i temama koje obrađuje. Zamišljena je da ispunjava više uloga. Pre svega da omogući agentima nekretnina i drugim profesionalcima u ovoj oblasti da prate tehnike rada koje se primenjuju u svetu u ovoj oblasti kako bi mogli svojim klijentima pružiti uslugu na najvišem nivou. Pored toga, namera organizatora je da se tržište Srbije predstavi najuglednijim predstavnicima profesije iz drugih zemalja, a da se agenti nekretnina iz Srbije upoznaju sa tržištima nekretnina u drugim državama. I konačno, da se omogući da se agenti nekretnina, procenitelji i drugi profesionalci u oblasti nekretnina međusobno druže, bolje upoznaju i razmenjuju iskustva pa i da se zabave.
Otvaranje konferencije održava se tradicionalno u Skupštini Srbije uz predstavljanje i pozdravne govore najviših predstavnika domaćih, stranih i međunarodnih udruženja i drugih značajnih gostiju. Ove godine, učesnike su pozdravili predstavnik Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije, Nacionalne Asocijacije Realtora iz SAD i Ruske Gilde Realtora. Bila je to prilika i da predstavnici udružanja agencija za nekretnine iz Srbije upoznaju prisutne sa aktivnostima koje su sprovodili kako bi svoju profesiju unapredili i izborili se za bolje uslove poslovanja i poslovne mogućnosti svojih članova i kolega.
Prvi put je ove godine, nakon svečanog otvaranja, organizovana Gala večera u reprezentativnom Domu garde, što je uobičajena praksa u svetu. Organizacija Gala večere je obavljena na najvišem nivou što su potvrdili gosti iz inostranstva koji su prisustvovali mnogim sličnim događajima u drugim državama.
Drugog dana konferencije učesnici su imali zadovoljstvo da čuju predavače iz SAD, Velike Britanije, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Rumunije koji su govorili o različitim tehnikama rada agenata nekretnina, marketingu u nekretninama i metodama za postizanje uspeha u poslu, kao i o standardima rada u procenama vrednosti nepokretnosti.
Treći dan konferencije održan je na dva mesta. Pre podne, teme koje se tiču domaćih propisa kao što su izmene Zakona o posredovanju u prometu nepokretnosti i primena Zakona o sprečavanu pranja novca održane su na Sajmu građevine i investicija sa kojim je ove godine Klaster nekretnine ugovorio saradnju. Popodnevni deo konferencije održan je u prostorijama Beograda na vodi gde su predstavljena međunarodna tržišta nekretnina i to: tržište Kine i put svile, tržište Rusije i tržište Poljske.
Konferencija NAUČI DA USPEŠ svake godine napreduje po broju učesnika i programu koji nudi tako da je već postala brend i najznačajniji događaj ovakvog tipa u jugoistočnoj Evropi koji je već uvršten u kalendar događaja NAR i drugih značajnih asocijacija u svetu.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?