Kupovina nekretnina u inostranstvu

Zahvaljujući tome što je vlasnik agencije RIZNICA član Nacionalne Asocijacije REALTOR®-a iz Sjedinjenih Američkih Država koja je prisutna u oko 76 država sveta, kao i ugovorima sa međunarodnim firmama i firmama iz inostranstva, u mogućnosti smo da pomognemo svojim klijentima iz Srbije i inostranstva pri kupovini ili prodaji nekretnina na međunarodnom tržištu. To se u najvećoj meri odnosi na kupce iz Sjedinjenih Američkih Država i drugih država koji žele da kupe nekretnine u Srbiji, ali i na kupce iz Srbije koji žele da kupe nekretnine u SAD, Španiji, Portugalu, Grčkoj i mnogim drugim državama sveta.
U ovom momentu kupci koji žele da kupe nekretninu u SAD mogu se obratiti agenciji RIZNICA i reći svoj zahtev. Mi ćemo sa svojim partnerima proveriti da li možemo da pomognemo pri realizaciji takvog zahteva i, u slučaju da na zahtevanom području imamo mogućnost da Vas vodimo kroz postupak kupovine, potpisujemo ugovor o posredovanju, obezbeđujemo agenta sa zahtevanog područja i započinjemo traganje za odgovarajućom nekretninom. Pratimo svoje klijente kroz ceo proces kupovine do zaključenja ugovora o kupovini.
Pored tržišta SAD, Riznica ima partnere i u Grčkoj, naročito u oblasti Kavale, Tasosa i dela obale od Kavale do Halkidikija. Kupci se mogu javiti sa svojim zahtevima da proverimo da li imamo nekretninu za Vas na ponudi naših partnera.
U mogućnosti smo da posredujemo i pri kupovini nekretnina u drugim državama, kao i u plasiranju ponude iz Srbije na inostranim tržištima. RIZNICA često nastupa na međunarodnim konferencijama o nekretninama u inostranstvu gde je u mogućnosti da predstavi ponudu nekretnina i investicione projekte u Srbiji radi pronalaženja potencijalnih investitora.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?