O nama

Agencija za nekretnine RIZNICA osnovana je 2004 god. u Nišu. Osnovna delatnost agencije RIZNICA je posredovanje u prometu i zakupu nepokretnosti.
Pored toga, agencija je registrovana i za druge poslovne aktivnosti, pre svega za konsalting, menadžment i usluge reklame i propagande.
Riznica je jedna od prvih agencija u Srbiji koja je upisana u Registar posrednika u skladu sa Zakonom o posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti i sa ponosom nosi broj 010.
U delu nekretnina, agencija je već dokazala visoku profesionalnost na tržištu Niša. Posvećenost zahtevima klijenata, težnja da se učini najbolje za klijente u datom momentu, kao i razrađene tehničke mogućnosti doveli su do toga da se klijenti, nakon prvog uspešno realizovanog posla, rado vraćaju u RIZNICU sa svakom novom potrebom iz delokruga agencije. Agencija teži da, uz profesionalnost u ispunjenju zahteva, sa klijentima ima takav pristup kojim stiče nove prijatelje među njima.
Kako bismo svojim klijentima pružili najviši nivo usluga, posvećeni smo tome da:
Redovno se edukujemo i stičemo sertifikate za znanja koja su nam potrebna u svakodnevnom radu;
Stalno unapređujemo svoju organizaciju i marketing kako bismo ponudu i potražnju svojih klijenata prezentirali na najbolji način i omogućili da postignu najbolje za sebe;
Potpisnici smo više Kodeksa etike u profesionalnim udruženjima agencija za nekretnine kojima smo se obavezali na najviši nivo odnosa sa klijentima i kolegama;
Povezujemo se sa svojim kolegama u Srbiji i inostranstvu kako bismo mogli da usmerimo svoje klijente na kolege koji svoj posao na svom području rade na najvišem profesionalnom nivou;
Stalno unapređujemo nivo kvaliteta svojih usluga kako bi naši klijenti postigli najbolja rešenja za sebe u poslu koji su nam poverili.
RIZNICA je član profesionalnih udruženja u oblasti nekretnina i to: Klaster nekretnine, Grupacija posrednika u prometu nepokretnosti u Privrednoj komori Srbije, kao i međunarodno udruženje FIABCI. Pored toga, vlasnik firme dr Slaviša Pešić je član Nacionalne Asocijacije Realtora iz Sjedinjenih Američkih Država, najvećeg udruženja agenata nekretnina na svetu koje ima svoja udruženja u 68 država sveta. Ne samo da je dr Slaviša Pešić član Nacionalne Asocijacije Realtora, već je u ovom udruženju bio član Borda Direktora u 2019oj godini i trenutno je u funkciji NAR Regionalni Global Ambasador za Istočnu Evropu i ovlašćeni instruktor za više specijalističkih kurseva u vlasništvu ovog udruženja.
Zahvaljujući tome što je RIZNICA deo mreže agencija koje pripadaju ovim udruženjima, možemo ponuditi svojim klijentima usluge i u mnogim drugim gradovima Srbije i drugim državama u kojima je prisutna Nacionalna Asocijacija Realtora i udruženje FIABCI.
Naš cilj je da naši klijenti sa nama postignu najbolje za sebe, da postanu prijatelji Riznica koji ostaju sa nama i da nas preporuče svojim prijateljima i poznanicima.

IME I PREZIME OSNIVAČA: Slaviša Pešić
POSLOVNO IME: RIZNICA
DELATNOST 6831 – delatnost agencija za nekretnine
SEDIŠTE: Niš, ul. Janka Veselinovića br. 11/1
MATIČNI BROJ: 56396918
PIB: 103365787
DATUM REGISTRACIJE: 01.05.2004
REŠENJE: Up.br.313-450/04-05; 46-00-11/2015-04
REGISTAR PRIVREDNIH SUBJEKATA: Reg. uložak br. 664, knjiga XVII Gradska uprava grada Niša
UPISAN U REGISTAR POSREDNIKA: 010
Web adresa: www.riznica.rs
E-mail: riznica2004@gmail.com

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?