Edukacije za agente nekretnina

RIZNICA organizuje edukacije namenjene pripremi za polaganje stručnog ispita za agenta nekretnina koje drže renomirani predavači. Formiraju se grupe od 5-10 polaznika kako bi se postigli najveći efekti edukacije a polaznici na najbolji način pripremili za polaganje stručnog ispita koji je neophodan preduslov da bi mogli raditi posao agenta nekretnina.
Agencijama za nekretnine, udruženjima agencija za nekretnine i grupama polaznika dr Slaviša Pešić, vlasnik agencije RIZNICA, može ponuditi autorski kurs za menadžere i agente nekretnina na kome se prezentira sistem rada najveće asocijacije agencija za nekretnine – Nacionalne Asocijacije Realtora, koja funkcioniše već 110 godina i doprinosi da njeni članovi budu uspešni i profitabilni.
Pored toga, dr Slaviša Pešić jedini je ovlašćeni predavač za kurseve Nacionalne Asocijacije Realtora na području bivše Jugoslavije. U tom smislu, za ovlašćena udruženja agencija za nekretnine može ponuditi sledeće kurseve:
  • Kurs za akreditovanog zastupnika kupaca – ABR
  • Kurs za rad sa prodavcima nekretnina – SRS
  • Kurs za pregovaranje u nekretninama – RENE
Za zainteresovane agencije za nekretnine možemo organizovati i druge kurseve, uključujući kurseve po narudžbini, koje ćemo organizovati bilo samostalno bilo sa drugim kvalitetnim i renomiranim predavačima iz date oblasti.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?