Usluge u prodaji nekretnina

Ako ste odlučili da prodate svoju nekretninu, javite se agenciji RIZNICA telefonom, elektronskom poštom ili dođite u našu kancelariju – kako Vama najviše odgovara.
Kada nam prijavite prodaju Vaše nekretnine, zapisaćemo sve potrebne podatke o samoj nekretnini i o njenom vlasniku.
Najavićemo se što je ranije moguće da pogledamo nepokretnost koju prodajete, dokumentaciju o vlasništvu i da obavimo ostale radnje koje su potrebne da bi se nekretnina našla na našoj ponudi.
Dužnost i interes prodavca je da ima ispravnu dokumentaciju o vlasništvu na nepokretnosti koju prodaje. Na žalost, u našim uslovima se često dešava da nepokretnost nije uknjižena, a time ni vlasništvo nije regulisano u potpunosti. Međutim, ukoliko su ostala dokumenta ispravna i kompletna, nepokretnost se može uknjižiti u katastru nepokretnosti. Nepokretnost koja nije upisana u katastru nepokretnosti sa pravom svojine na aktuelnog vlasnika – ne može se prodati.
Posavetovaćemo Vas ukoliko Vam nedostaje neki dokumenat koji je potrebno da obezbedite, kako biste izvršili uknjižbu svoje nepokretnosti.
Preporučujemo da nam se javite kako bismo vas posavetovali da li je moguće uknjižiti vašu nepokretnost i ukoliko želite, možemo izvršiti uknjižbu vaše nepokretnosti.
Nakon što prijavite prodaju Vaše nekretnine preko agencije RIZNICA, uradićemo za Vas sledeće:
  • Pregled dokumentacije o vlasništvu kako bismo utvrdili da li je kompletna da bi se prodaja mogla realizovati;
  • Potpisivanje ugovora o posredovanju koji je neophodan uslov da bi agencija mogla da reklamira i nudi na tržištu Vašu nepokretnost. Za sada RIZNICA i dalje potpisuje opšte ugovore o posredovanju kakve prodavac ima pravo da zaključi i sa više agencija. Međutim, smatramo da Ekskluzivni ugovor o posredovanju kojim prodavac angažuje samo jednu agenciju predstavlja najbolji način prodaje koji je u najboljem interesu prodavca. Prodavac radi samo sa jednom agencijom koju je odabrao, nema problem oko toga koja agencija je dovela kupca jer o tome brine njegov agent i na najbolji način se štiti interes prodavca. O tome kakav ugovor će prodavac zaključiti sa agencijom RIZNICA odlučuje sam prodavac.
  • Snimanje nepokretnosti radi prezentacije, reklamiranja i izrade promotivnih materijala;
  • Savetovanje o mogućoj tržišnoj ceni nepokretnosti prema najboljim saznanjima sa tržišta i dogovor o uslovima prodaje Vaše nepokretnosti;
  • Reklamiranje i promocija nepokretnosti uz poštovanje Vaše diskrecije i zaštitu Vaše privatnosti. Agencija RIZNICA promoviše Vašu nepokretnost na svom veb sajtu, za koji se trudimo da bude urađen na najvišem tehnološkom nivou. Iz tog razloga, aktuelni veb sajt je već treća generacija sajta koji je RIZNICA uradila jer pratimo tehnološki napredak koji je u ovoj oblasti veoma intenzivan. Ovaj veb sajt omogućava da Vaša nekretnina bude predstavljena na najbolji način i vidljiva bukvalno u celom svetu. Pored toga, agencija oglašava svoju ponudu na gotovo svim važnijim sajtovima i internet portalima u Srbiji, kao i na nekoliko sajtova i internet portala u inostranstvu.
  • Pokazujemo Vašu nekretninu zainteresovanim klijentima uz poštovanje Vašeg kućnog reda. Već i kod nas mnogi vlasnici nekretnina vode računa o svojoj udobnosti i bezbednosti i ne žele da bez pratnje agenata primaju nepoznate ljude u dom u kome žive. Ovo je mnogo gde u svetu već odavno uobičajena praksa, mada kod nas na žalost još mnogi prodavci ne razmišljaju o tome. Mi nikada ne šaljemo zainteresovane klijente da sami dolaze u Vašu nekretninu – uvek ih mi dovodimo u skladu sa dogovorom koji imamo sa Vama.
  • Pomažemo Vam u pregovorima sa klijentom koji je zainteresovan da kupi Vašu nekretninu.
  • Organizujemo potpisivanje i overu predugovora i ugovora o kupoprodaji kod javnog beležnika, isplatu kapare i kupoprodajne cene kao i primopredaju nepokretnosti.
Obavićemo za Vas i sve druge radnje koje su vezane za prodaju Vaše nepokretnosti koje budemo dogovorili.

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?