Broj pregleda: 335

Kuća sa tri stambene jedinice i lepim dvorištem

ID: 700-1

Porodična kuća, prodaja


249.000,00 €

200.000,00 € 23.460.500,00 RSD

Grad:Pantelej (Niš)

Šira lokacija:Čalije

Površina parcele:4.9 a

Struktura:2.5

Spratnost:podr,pr,prvi,dru,tav

Cena/m²:564,97 €

Površina:354,00 m²


2.5

Kvalitetno građena kuća na velikom placu, na dobrom mestu u naselju Čalije. Pre svega, plac je pravilnog pravougaonog oblika i ima površinu od 522 kvm. Kuća je lepo postavljena u dnu placa, tako da ima vrlo lepo dvorište koje se može organizovati kako je vlasniku potrebno. Na njemu ima prostora i za dodatne objekte kao što su letnjikovac, trem, sportski teren ili bazen.

Kuća ima pet nivoa: podrum, prizemlje, dva sprata i potkrovlje. Prizemlje i dva sprata organizovani su kao komforni dvoiposobni stanovi. Svaki stan ima veliki dnevni boravak, dve komotne spavaće sobe, kupatilo i hodnik. U svaki stan ulazi se sa zajedničkog stepeništa - kao u zgradama. Prizemlje je završeno i useljeno. Prvi i drugi sprat su nezavršeni, pa kao takvi pružaju mogućnost da ih kupac završava po svom nahođenju. Potkrovlje je, takođe, nezavršeno i pruža mogućnost da ga novi vlasnik organizuje po svom nahođenju: kao stan, radni prostor, atelje, igraonicu ili nešto drugo.

Pored glavnog objekta, izgrađena je i garaža.

Ovakva kuća pogodna je za veću porodicu sa više generacija koja želi da ima potpuno svoj prostor sa dvorištem za udoban svakodnevni život. Pored toga, može biti pogodna za poslovne svrhe različitih namena. Kancelarijski prostor za IT firme ili druge delatnosti sa dovoljno parking mesta u dvorištu, kao i sa mogućnošću organizovanja dodatnih sadržaja za zaposlene. Pogodna je i za ugostiteljske namene, kao što su hotel sa restoranom u bašti, kratkoročno izdavanje, dugoročno izdavanje stanova i mnoge druge namene.

Kontaktirajte agenta

Polja označena sa * su obavezna

Moji favoriti

Moguće je dodati najviše 12 nakretnina u Favorite, ako želite dodati i ovu nekretninu obrišite neku od već odabranih.

Moji favoriti

Jeste li sigurni da želite ukloniti sve označene nekretnine iz favorita?